Diakonia - Människor som förändrar världen
Diakonias aktivister drev kampanjen ”ACT now for climate justice” tillsammans med Svenska Kyrkan 2015. Genom en namninsamling ville de sätta press på Svenska politiker att kräva ett ambitiöst och rättvist klimatavtal. Diakonias aktivister drev kampanjen ”ACT now for climate justice” tillsammans med Svenska Kyrkan 2015. Genom en namninsamling ville de sätta press på Svenska politiker att kräva ett ambitiöst och rättvist klimatavtal.

ToR: Kampanj- och engagemangsutveckling

Diakonia söker nu samarbete med en erfaren kommunikationsbyrå med bred kompetens inom kommunikation, politisk påverkan, engagemang och mobilisering. En byrå som kan ta ansvar för att tillsammans med Diakonia skapa en mobiliseringskampanj som pågår under valåret 2018. En kampanj som bidrar till en politik som stärker och beskyddar arbetet för rättigheter och rättvisa i världen, och som erbjuder ett modernt och meningsfullt sätt att engagera sig på.

2017-05-08

Diakonia är en biståndsorganisation som tillsammans med lokala samarbetsorganisationer i cirka 30 länder arbetar för en varaktig förändring för de mest utsatta människorna i världen.

Diakonia utvecklar nu sitt kampanjarbete och söker därför ett samarbete med en erfaren kommunikationsbyrå med bred kompetens inom kommunikation, kampanj, politisk påverkan, engagemang och mobilisering för att samarbeta med oss gällande en mobiliseringskampanj som ska pågå under valåret 2018.

Vi bjuder nu in byråer att lämna anbud på tjänster enligt uppdragsbeskrivning/Terms of Reference. Där kan ni läsa mer om uppdraget och om Diakonia. Anbudets förslag ska följa frågeställningarna i kapitel 4-8 i Terms of Reference.

Er respons inklusive eventuella bilagor måste inkomma till Diakonia senast 2017-05-29.

Vid utvärdering av anbuden kommer följande kriterier att användas:

Erfarenhet av liknande uppdrag

Brett erbjudande av kommunikationstjänster

Kreativitet och innovation

Överrensstämmelse med Diakonias värdegrund

Pris

Documents

NamnStorlekFiltypLadda ner
Terms of Reference 145 KB PDF
Inbjudan 37 KB PDF