Diakonia - Människor som förändrar världen
Akosia medverkar under Eldsjälsfesten 2015. Välkommen!

Eldsjälsfest

Brinner du för att förändra världen? Då hoppas vi att du kommer till Diakonias Eldsjälsfest i Örebro den 24 januari. Under Eldsjälsfesten hyllar vi alla eldsjälar som gör skillnad i världen och ger dig, som är engagerad för global rättvisa, inspiration och konkreta verktyg.

2014-12-09

Under Eldsjälsfesten kommer du som är engagerad i globala rättvisefrågor och Diakonia att få verktyg ur vår ”verktygslåda för engagemang”, samtidigt som du möter andra som brinner för en mer rättvis värld.

Det blir en heldag med seminarier, workshops och information. Vi avslutar med en festkväll där det bjuds på musik, sång och engagemang!

Bland de medverkande:

Sofia Camnerin, teolog och biträdande kyrkoledare i Equmeniakyrkan talar om internationell diakoni som kyrkans hjärta.

Shane Claiborne, aktivist från USA talar via länk om kristen aktivism. Shane är en av grundarna till ”The simple way” och har bl a skrivit boken ”Den oemotståndliga revolutionen”.

Diakonias generalsekreterare Bo Forsberg, Diakonias regionchefer från Asien och Mellanöstern och flera medarbetare från Diakonia medverkar i olika workshops.

Musik, underhållning och barnföreställning

Dessutom medverkar Betelkyrkans musikskola och annat körer från Equmeniakyrkorna i Örebro, Sören Carlsvärd, Fred Sjöberg, Carin Åkesson, reggaebandet Akosia och "klimat-ståupparen" Staffan Lindberg.

För barn blir det också aktiviteter. Vad sägs om en barnföreställning med Snäckan och Klaffen från Betelkyrkans musikskola kl 11-13? Sång, rörelse och musik för barn från ett års ålder.

Se hela programmet för Eldsjälsfesten

I vårt kalendarium ser du alla olika programpunkter under den fullspäckade dagen i Örebro. 

Välkommen!